מועצה מקומית קרית טבעון - עמוד הבית

דלג על בר עליון בראש הדף
בר עליון בראש הדף
11:13   18/11/2019
דלג על בר עליון אדום
בר עליון אדום
דלג על Ticker
Ticker

שעת סיפור - הדייג ודג הזהב - עם מיכל חן פיאצ'טוקה

17:00

דלג על Ticker
Ticker
4/11/2019
המועצה ממשיכה לשפר תשתיות ובטיחות לטובת התושבים :
אנחנו שמחים לבשר על תחילת העבודות להקמת מעגל תנועה בצומת הרחובות מעלה אבשלום - מעלה השיזף
24/10/2019
הצטרפו למועדון "חיבורים"- ההרשמה החלה
הקבוצה מיועדת לילדים עם צרכים מיוחדים בתפקוד גבוה.
22/10/2019
מלגות מטעם מועדון סורופטימיסט קרית טבעון
מועד האחרון להגשת מועמדות – יום ו' 27.12.2019
22/10/2019
מלגות לרוכשי הכשרה מקצועית/וסטודנטים בני/ות קרית טבעון
מועד מסירה אחרון: יום שלישי 19.11.19 בשעה 17:30
19/09/2019
אוזן קשבת בשבילכם
קו חם להתייעצות טלפונית

מנגישים ומשפרים: נבנתה מעלית לבית ספר "רימונים"

16/01/2019
מנגישים ומשפרים: נבנתה מעלית לבית ספר "רימונים" (הגדל)

מנגישים ומשפרים: נבנתה מעלית לבית ספר "רימונים"
עידו גרינבלום ראש המועצה: "שיפור ההנגשה של מבנה בית הספר מעניק, בין השאר, הזדמנות שווה לכל התלמידים הלומדים במקום"

בשעה טובה ומוצלחת, יש מעלית למבנה המרכזי של בית הספר היסודי "רימונים" בקרית טבעון.
כזכור, נושא הנגישות בכלל והנגישות למבני ציבור ברחבי הקריה בפרט, זכו לטיפול מעמיק ויסודי בשנים האחרונות. ברחבי הקריה בוצעו מגוון רחב של שיפורי נגישות במדרכות, תחנות אוטובוס ועוד, וזאת לטובת כלל התושבים בקריה בהם: מבוגרים, אבות או אימהות עם עגלות ואחרים בעלי צרכים מיוחדים.
חוק שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות, התשנ"ח-1998 קובע כי תלמיד עם צרכים מיוחדים הלומד במוסד חינוכי זכאי להנגשת הכניסה למוסד החינוכי  והנגשת דרכי הגישה במבנה עצמו – הנגשה פרטנית. ההתאמות הפרטניות, לפי צרכי המוגבלות, כוללות בין היתר התקנת מעלית נגישה בבניין מרכזי אחד, תא שירותים נגיש - אחד לבנים ואחד לבנות, הנגשת דרכי הגישה לחצר ולאולם הספורט ועוד. כאמור, בהתאם לצורך בהנגשה פרטנית הוקמה המעלית לבניין הראשי של בית הספר "רימונים".
אנטולי מדווינסקי מנהל ומפקח פרויקטים במועצה: "במסגרת העבודות נבנה פיר למעלית לרבות ביצוע הסדרי הנגשה בסביבת הפיר, הושלמו  מעקות ומדרגות, הוחלפה דלת היציאה והותקנה המעלית. סך כל העבודות הסתכמו ב- 380,000 ₪".

עידו גרינבלום ראש המועצה:  “אני שמח שסיימנו את הפרויקט החשוב הזה לטובת תלמיד הלומד בבית הספר. שיפור ההנגשה של מבנה בית הספר מעניק, בין השאר, הזדמנות שווה לכל התלמידים הלומדים במקום".

הדפסשלח לחבר
נגישות באינטרנט דלג על בר תחתון
בר תחתון
דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד